2013. október 17., csütörtök

KÖSZÖNÖM Neked Sára!!!

"Osszátok meg minél többen, legyen anya betegsége elrettentő példa mindenki számára! Ő is azt hitte, hogy ez vele nem történhet meg, mint ahogy mindannyian azt gondoljuk. Nagyon nehéz időszak volt, de túl vagyunk rajta :) Nagyon büszke vagyok rád Anya!"

9 megjegyzés:

  1. Tudod, ott lehet a kulcs, hogy az ember valóban nem hiszi, hogy vele is történhet bármi...amíg tényleg meg nem történik. Addig nem foglalkozik vele: " velem ez nem történhet meg, mindig csak mással..." Magam sem jeleskedtem az orvoshoz menetelben, szerencse, hogy véletlenül kiderült (nem is magam miatt voltam orvosnál!). Mari

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, Mari....mi emberek képesek vagyunk azt gondolni, hogy halhatatlanok vagyunk és nem lehet bajunk...vagy mégsem vagyunk azok??? Nem baj, én nem adom föl, hogy minél több nőt próbáljak meg megkímélni ettől a rémségtől, amiben részem volt!!!!! Harcos alkat vagyok és büszke túlélő!!! És vállalom magam!

      Törlés
  2. Na ez az, amit nekem adtál!!!!! Persze, az ember vállalja magát, de sokan hajlamosak az összeomlásra.... és abból nehéz felállni... Neked csak gratulálni tudok, és nagyon sok kitartást, és egészséges életet kívánok!!!!!Sok-sok puszi! Mari

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Mari, ha csak egy picit is segítettem, már nem volt hiába!!!! Vigyázz magadra! puszi :-)

      Törlés
  3. Gratulálok Bori! Sose gondoltam volna, hogy a kis Bori ilyen kemény csaj. Puszi a buksidra. Zoli

    VálaszTörlés
  4. Az én kislányom 4 éves lesz most. Én kemó után, műtét előtt... Remélem, hogy mi is együtt ünnepeljük majd a 18-dik szülinapját is! Remélem, hogy ő is elmondhatja majd, hogy túl vagyunk rajta és büszke lesz rám!

    VálaszTörlés
  5. Édes Istenem, nagyon sajnálom!!!!!! Ilyen pici lánnyal kell megküzdened ezzel a szemét betegséggel.....
    Persze, hogy együtt fogjátok ünnepelni és csodás lesz, meglátod!!!!! :-)
    És büszke lesz rád, ha majd egyszer elmeséled neki, hogy min mentél keresztül!
    Szorítok neked nagyon, remélem hamarosan meglesz a műtét is!!!!!!
    Vigyázz magadra és légy pozitív! Még akkor is, ha néha nagyon nehéz! Tudom.
    Ölellek, Bori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Bori! Nagyon köszönöm a válaszod! Most már csak körülbelül másfél nap választ el a műtéttől. Minden rendben lesz, tudom, mert úgy kell lennie és kész! :-)
      Puszi és köszönöm a biztatást és a sok pozitív energiát!

      Törlés