2014. március 17., hétfő

Depresszió

2013. március 13. szerda

Sokszor fönt voltam, leizzadás…megint úgy keltem, mint, aki semmit nem aludt :-( de nagyon unom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iroda, volt munka szerencsére, bár volt elég időm agyalni is és sikerült jól bedepiznem délutánra. Petra hívott, jól kibőgtem magam neki….ELEGEM VAN MINDENBŐL, AZ EGÉSZ KURVA BETEGSÉGBŐL és az összes hozományából!!!!!!!!!!!!!!!

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Ma volt egy jópofa storym. Bejött egy idősebb úriember virágot rendelni (törzsvevőnk), és kedvesen meginvitált ebédelni, amit persze elegánsan visszautasítottam. Távozáskor ért egy nagyon kellemes meglepetés. Azt mondta: - Kisztihánd! Én pedig elmosolyodtam magamban. Ezt utoljára a Papa szájából hallottam :-) Fura volt, mondtam is az úrnak, hogy fura ezt még a mai világban hallani! Még később visszahívott és kedvesen bókolt és újra felajánlotta az ebédmeghívást, amit finoman elhárítottam. De persze a lelkemnek hihetetlenül jól esett!!! Ha tudná, hogy kopasz vagyok….munka után elmentem és vettem egy új pepit bánatomban. Kicsit hosszabb, mint a mostani és csajosabb. Nekem tetszik! Utána beléptem a Tiborhoz, kaptam isteni mákos gubát :-) onnan elmentem az Ikeába, a Decathlonba és a Kikába, vettem cipőtartót, egy finom, puha, meleg barna takarót, gyertyát, képkeretet, vázát!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Itthon még a Beának jól kisírtam magam, beszélgettünk, próbált vigasztalni, de a legjobban az esett, hogy nagyon megölelgetett!!!!!!!! 
Nos, ideje ágyba bújnom, mert már holnap van. Szép álmokat!


2013. március 14. csütörtök 

Iroda, munka nem sok….sajnos, annál több idő agyalásra :-( új pepiben. Gondoltam ráfekszem a műszempilla projectre. Órákon át kerestem a neten, semmi info vagy fórum vagy bármi támpont, hogy szabad-e kemoterápia alatt ilyet használni, hol esetleg kapni, lehet-e csináltatni kozmetikussal….semmit, semmi, semmi. Írtam közben egy köremilt a barátnőimnek, hogy ők is nézelődjenek, több szem, többet lát jeligére. És akkor jutott eszembe, hogy megkérdezem a Rados Virágot is (aki szintén átment ezen évekkel ezelőtt, írónő és van egy oldala a FB-on). Kb. 5 percen belül válaszolt is, jó fej volt, de nem tudott segíteni, mert neki nem hullott ki. Váltottunk még pár üzenetet, nagyon helyes volt!!!! Ő is próbált annak idején kampányolni, ahogy én is szeretnék, de nem jutott sajnos előbbre, mindenhol elhajtották, pedig Ő még valamennyire média szereplő is a könyvei által. Na ja…..no comment! Kati hívott, hogy van egy kozmetikus barátnője, aki talán tud segíteni, hívjam föl, Ő már beszélt vele. Fölhívtam és abban maradtunk, hogy hétfőn átmegyek hozz, mert ott dolgozik a Victor Hugo utcában, tőlem 3 percre. Ettől egy picit jobb kedvem lett, hogy talán a jövő héten lesz újra szempillám :-)
Azért ez is megér egy misét, hogy SEHOL, SEMMI infó ezzel kapcsolatban az interneten, pedig elég valószínű, hogy több száz (ha nem több ezer) nőt érintő téma!!!

Megjött az „ítéletidő”, amit ígértek már napok óta. Havazás, erős szél, hófúvások…..stb. Megint mesevilág van :-)

(részletek a naplómból)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése