2014. január 20., hétfő

Negatív labor

2013.január 20. vasárnap


Súly: 56.8 kg. Keveset aludtam. Beszéltünk végre a Buksival, mert egész héten nem volt rá idő. Kitalálta, hogy valamikor februárban találkozzunk Bécsben. SZUPER lenne!! :-) Egyszer csak hívott "L", hogy kiszalad 5 percre….hoz valamit…beállított egy egész tepsi vargabélessel :-):-):-) éééééédes pofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isteni természetesen, már a fél tepsit megettem majdnem :-) Imádom!!!!!

Délelőtt gyalogoltam 6.8-ason 30 percet, iszonyatosan jól esett!!!!!!!!!!!!!! Gyógytorna, pihi, kicsi munka….ebéd, délután filmeztem az ágyban. Megnéztem a Marvin szobája című filmet, ami nagyon jó volt és a Fridát, amit imádok!!!!! Újabb torna. Este összebújtam a Micivel.

(részlet a naplómból)2014.január 20. hétfő

1/2 8 Országos Onkológiai Intézet, labor. Hosszú ,tömött sor, mint mindig. Szépen sorba álltam az első ablaknál, ahol kiosztják a csöveket, aztán szépen beálltam a másik sorba, ami már a vérvételhez vezet. 20 perc alatt sorra is kerültem, de mire odaértem annyira megfájdult a derekam, hogy le kellett ülnöm. Kerülgetett az ájulás, ittam egy kis vizet és összekaptam magam. A kedves idősebb hölgy a javaslatomra alul szúrta meg a karom, mert csak ott van vénám. 9-re végeztem is, mentem dolgozni. Nem tudnám megmondani, hogy miért, de kicsit kiborultam. Nem szeretek bejárni a kórházba. Előjön az összes rossz emlék. 
Dehát ez nem kívánságműsor, mint tudjuk. Kontroll az kontroll. 
1-re visszamentem újra, mert mennem kellett az onkológushoz (Rubovszky) receptért. Hárman voltak előttem, leültem és kivártam a sorom, de közben újfent kiborultam. Ott ültem és potyogtak a könnyeim. Rámtörtek a rossz emlékek, a sok várakozás, a kemoterápia érzése és minden...ültem és sírtam, és sajnáltam magam. Rohadék RÁK!!! Jól tönkretett testileg és lelkileg egyaránt. Nem igazság!!!
Könnyes szemmel beléptem a szobába, Rubovszky kedves volt, megvizsgált, írt föl 3 hónapra gyógyszert. Azt mondta, hogy sajnos normális, hogy hízom a gyógyszertől :-( Merthogy 63 kg vagyok :-( és nagyon zavar! Elbúcsúztam és fölmentem a 3. emeletre és beszéltem a Mátrai főorvos asszisztensével, aki azt mondta, hogy a héten még biztos nem lesz műtét. Hazajöttem és itthonról dolgozgattam még 5-ig. Aztán elkezdtem megszervezni a Sára szülinapi buliját, mert szombaton lesz és így, hogy nem műtenek a héten, meg tudjuk tartani!!! :-) 18 éves lesz az én drága egyetlenem! :-)
Este még befestettem a hajamat. Barnának szántam, de kicsit sötét lett. Sebaj. Nagyon furcsa, mert az elmúlt 1 évben vagy kopasz voltam, vagy tüsi hajam volt, vagy parókában voltam, aztán pedig mákos volt. Holnap még le is szeretnék vágatni belőle egy kicsit, mert már sehogy sem áll. 
No, megyek aludni, mert kikészített a mai nap rendesen. Szép álmokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése