2014. január 19., vasárnap

Sára névnap

2013.január 18. péntek 


Hóesés!!!!!!!!!!!! Betértem zsömléért a kedvenc pékáru boltomba az iroda közelében, ahol az eladó csaj (aki amúgy nagyon jó fej, kedves, közvetlen) óriás lelkesedéssel kiáltott föl, amikor a fizetésre került a sor :-) -Milyen jóó a hajad és le is fogytál, nem?? Milyen jól nézel ki!!! Csak mosolyogtam és köszöntem szépen a kedves bókot :-) Hát, így megy ez. Látjátok?? Egy jó paróka, egy kis smink, egy kis kemó és mindjárt jól néz ki az ember. Kijöttem és jót röhögtem! (persze, jól esett, mert ez is csak megerősít abban, hogy egész természetes az én kis pepim). Dolgoztam, egész sok rendelés volt végre, remélem lesz valami Ágnes napra! Följött ma a Sanyi (Agócs). Ezer éve nem találkoztunk. Óriási ölelést kaptam tőle. :-) Munka után bementem a Mezzoba, kaptam finom vacsit (rántott husi, sültkrumpli, ubisali)…..hmmmmmm….nyami :-) közben odajött röviden a Laci (Bényi) beszélgetni. Jól esik a szeretete és az aggódása!!!!!! 
Szerintem kezd az 1 mm-es hajam fogyatkozni. Különben jól vagyok, újra a saját formámban, jól esik a munka, bírom is, használ ez a sok vas :-) már csak kettő van hátra!!!!! Hálás vagyok a Beának, hogy így figyel rám!!!!!! Nem is tudom, mi lenne velem nélküle!!!!!

Egész nap esett a hóóó! :-)2013. január 19. szombat

Mici névnap!!!!!!!!!!! Csodás napsütés, csillogó hóóóóóó!!!!!!! Igazi száraz, hideg téli nap. Imádom!!!! Délelőtt elmentem az Irénhez virágokért, bevittem a Mezzoba, átmentem a Brigihez kvzni, Tibor is csatlakozott, akitől kaptunk mind a ketten egy csodaszép pici Campanula virágot, gyönyörűséges kaspóban :-) hazajöttem, összedobtam a lasagne-t és a kuglófot, aztán gyalogoltam 6.5-ösön 30 percet, ami nagyon jól esett. Gyógytornáztam, amit összekötök erősítéssel. Ebéd után pihiztem kicsit, a fiatalokat pedig elküldtem a Mázlival föl a rétre. Mici kapott szépséges fehér rózsát és egy harisnyát :-) aminek nagyon örült! Jó kedvem van, jól vagyok testileg és lelkileg is!!!!! :-) :-)  Délután kaptam újabb vasat, amit én csak „vasalásnak” hívok. 5-kor jött az Eszter, fölvettük a Petrát és mentünk a Mezzoba ünnepelni a Petra szülinapját és a Toni névnapját :-) 24.30 nem vagyok álmos, tehát írok. FANTASZTIKUS este volt!!!! Mindenki jó formában volt, végig nevettük az estét. Tibor nagyon kedves volt, mint mindig!!! Finomat ettünk, tortáztunk, pezsgőztünk, beszélgettünk és nevettünk és nevettünk és nevettünk! Imádok nevetni!!! Megjelent a Gíber, csatlakozott hozzánk, mint 2 évvel ezelőtt és meg kell mondanom, hogy feldobta az estét. ½ 9-re odajöttek a Miciék, mert moziban voltak, és az Eszterék hazahozták őket, mert ő előbb lelépett. De nagyon örülök, hogy eljött, mert ritkán mozdul ki :-) Jó kis csajbanda vagyunk mi így négyesben!! :-) Szóval SZUPER este volt! Petrával hazafelé beszélgetünk, mesélem az aggodalmaimat, meg a kisebb-nagyobb napi „problémáimat”. Nyugtat, hogy szerinte mindent nagyon jól csinálok és büszke rám. JÓL esik nagyon!!!! Most még tornáztam kicsit, bekentem a hónom alját körömvirággal, mert rettenetesen feszül a bőr (reggel – este kenem vastagon!!!!). Csináltam magamról portrékat.

Mai napi mondás: „Merj élni. Meghalni bárki tud.”(részletek a naplómból)

1 évvel később...

Péntek este elmentünk a csajokkal az Árnyasba megünnepelni a Petra szülinapját, ami nagyon jól sikerült! :-) Finomat ettünk, sokat nevettünk, János kedves volt, még énekelt is a Petrának :-) örült az ajiknak, szóval szép este volt!!!! Ismét! :-)
Szombaton a Mezzoban ebédeltünk, utána pedig kimentünk a Kori EB-re. Fantasztikus volt megint!!! :-) Este a Vilinek volt meglepetés bulija, ami nagyon jól sikerült! Semmit nem sejtett és nagyon meghatódott! :-) Ezek a jó dolgok!
Vasárnap jó sokáig aludtam végre, rámfért! Délelőtt ittunk egy névnapos kv-t a Szertárban Buaőrsön a Petráékkal, utána a Péternél ebédeltünk, onnan kimentünk megint a Kori Eb-re a gálára. Iszonyatosan jó hangulat volt ma is, és szuper dolgokat csináltak! :-) Szép nap volt!! Sára kapott egy szép cserepes rózsát és 2 telefontokot. Örült neki nagyon :-) 
A műtétről semmi hír sajnos, amitől elég feszült vagyok. Így nem merem elkezdeni szervezni a Sára szülinapját sem :-( és ez is bosszant. Holnap megyek laborra és a Rubovszkyhoz (onkológus). 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése