2014. február 18., kedd

Rekonstrukciós műtét

Kedveseim,

már a kórházból (Országos Onkológiai Intézet) jelentkezem, lassan lefekszem és megpróbálok egy jó nagyot aludni a holnapi műtét előtt.
Reggel feküdtem be, pihizős napom volt, nem történt igazából semmi nagy dolog. Még aludtam is délután egy órát :-) Itt volt a doki, elmondta, hogy mi fog történni nagyjából, reggel 6-ra jön :-) és én leszek az első!
YESSSSS!!!!!!!!
Remélem már délutánra jól leszek!
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgulok, de ez most egy teljesen más fajta izgalom, mint amit a daganat eltávolító műtét előtti estén éreztem.
Minden rendben lesz, az út vége felé közeledem, holnap ilyenkor már a 2 új, egyforma, szépséges cicimmel fogok itt feküdni és írni nektek :-)

Jóéjszakát és szép álmokat nektek! :-)

4 megjegyzés:

  1. Bori, egy pár hónapja olvaslak, eddig nem éreztem szükségét megszólalni, de most itt az ideje. Remélem, jól sikerült a műtét, a cicik gyönyörűek, te pedig egyre jobban és jobban leszel, fizikai és lelki értelemben is. Büszke lehetsz magadra! Veronika

    VálaszTörlés
  2. Kedves Veronika, köszönöm, hogy olvasol, remélem nem kell hasznosítanod semmit az írásomból!!!! Cicik szépségesek és minden rendben, köszönöm!!!!!! Ölelés, Bori

    VálaszTörlés
  3. Szerencsére nem vagyok érintett a témában, érdeklődő viszont nagyon is, tőled pedig sokat lehet tanulni. Ráadásul árad a életszeretet a soraidból, úgyhogy a tudásvágy mellett szórakozásra vágyva is olvaslak. :-) Örülök, hogy jól vagy, talán már otthon is.

    VálaszTörlés
  4. Hála Istennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Ez a mai nap legjobb híre!!!
    Már itthon pihengetek, és örülök a szép cickóknak! :-)
    Ölellek!!!!!

    VálaszTörlés