2014. február 21., péntek

Bombázó cicik

Kedveseim,

péntek este van, elvonult az összes látogató, szobatársam hazament, doki is elköszönt mára, magam maradtam a gondolataimmal és a szép új cicijeimmel :-)

Ma volt kötözés, és meglestem a végeredményt.
Hááááááát drágáim, olyan cickóim lettek, amilyenek utoljára 20 éves koromban voltak :-) Szépek, kerekek, egyformák és állnak, mint a cövek :-) ceruzateszten simán átmennek :-) természetesen viselnem kell 6 hétig egy kompressziós melltartót, és nem szabad emelni, cipelni, erőltetni...stb.
Ezennel eljutottam a cél előtti utolsó lépésig, ami majd a mellbimbó lesz még, remélem még nyár előtt. Ha nem, az sem dráma.
Boldog vagyok és csak ez számít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megküzdöttem ezekért a cicikért rendesen és minden sorstársamnak üzenem innen is, hogy kitartás, erő, pozitív gondolkodás, mindig csak az adott nap nehézségével foglalkozni és meg lesz a jutalom!!!!!! :-)

Az Onkológiát továbbra is csak ajánlani tudom mindenkinek (már ha egyszer muszáj)! Dr Mátrai Zoltán, Dr Sávolt Ákos, Dr Kunos Csaba egytől-egyig remek sebészek és remek emberek!!! A nővérkék tüneményesek és empatikusak, ami igen sokat jelent egy ilyen betegségben!!!

Ma ketten is meglátogattak olyanok, akik szintén benne vannak ebben a vacakban, az egyikük már túl van (majdnem) mindenen, jövő héten lesz rekonstrukciós műtéte, másikuk ma volt az első kemón és gondolta benéz, ha már itt van. Elmondhatatlanul jól esett!!!!!! Köszönöm nektek ezúton is!!!!! Remélem fogom tudni viszonozni egyszer!!!! :-) Tegnap egy harmadik lány volt itt, aki szintén most kezdte nemrég a harcot. Szóval ebben az őrületes szarban azért jó dolgok is történnek néha!!! :-) Új, értékes barátságok születnek és ez jó!











5 megjegyzés:

  1. Itt most csak Te vagy fontos! Vigyázz magadra, és az új cickóidra! Puszi!

    VálaszTörlés
  2. "Boldog vagy, és csak ez számít! " Ennyi! Vigyázz magadra, és az új cickóidra! Pusz.

    VálaszTörlés
  3. Szia. Én is boldog vagyok hogy tul vagy rajta minden gond nélkül. Gratulálok hogy megcsináltad. Egyszer én is itt fogok tartani. SÁVOLT Dr nagyon biztat. Puszi

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy megismertelek személyesen is nagyon sokunknak te vagy a példa,így kell ezt végigcsinálni szuper csaj vagy! Puszi

    VálaszTörlés
  5. Drágáim!
    Köszönöm a kedves szavakat, tudjátok pozitív hozzáállás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
    Mindenkinek a legjobbakat!!!!!!!
    (óvatos) ölelés nektek és puszik :-)
    Bori

    VálaszTörlés