2013. december 4., szerda

Névnapi ajándék

2012. december 4. kedd


Ma is voltam dolgozni, de csak ½ 2-ig, mert utána mentem a mell gyógytornára a kórházba. Délelőtt odaszaladt a Kata egy névnapi kv-ra, csodaszép orchideát kaptam tőle :-) Irodában nem volt sok munka, de azért jó érzés újra bejárni és szokni kicsit megint az egészet!!!! Hajnitól kaptam 3 gránátalmát és egy pomelót :-) névnapomra, nagyon jól esett a figyelmessége és jó nevettem :-) Nagyon finom a gránátalma, még sosem ettem. Tornán nem volt semmi különösebb, kedves nő tartja, mutatott pár új gyakorlatot. Nekem magamnak kell kőkeményen csinálni (amit persze eddig is tudtam, sőt már a vállamnál megtapasztaltam), és ha rendesen csinálom, akkor van és lesz is eredménye!!! Utána hazajöttem, pihegtem kicsit, "L" látogatott meg és kaptam tőle egy szuper késkészletet (mert eltörött a kedvenc kerámiakésem) és egy csodaszép, oly régen áhított teás dobozt, tele finom piros teákkal!!!! :-) Tényleg nagyon régóta szerettem volna ilyen dobozt!!!!!!!! És nagyon szépséges!!!!!!!! :-) Kaptam iszonyú sok köszöntést a FB-on is, sms-ben is :-) ami nagyon jól esett a lelkemnek!!! De a mai nap legnagyobb ajándéka az volt, hogy délután elkezdett esni a hó és minden fehér lett!!!!! :-) :-) SZÉP nap volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(részlet a naplómból)





2013. december 4. szerda

Kedveseim!
Csodálatos hírem van, amit szeretnék megosztani veletek! :-)
Ma reggel voltam a kórházban és megkaptam a genetikai vizsgálatom eredményét, ami NEGATÍV! :-) :-)  
Kell ennél szebb névnapi ajándék? Sőt, ezt még a Karácsonyfa alá is odakerül! Ez az elmúlt év legjobb híre! Örüljetek velem!
Mosolyogva mentem dolgozni, és rögvest megírtam a barátaimnak és a rokonaimnak a csodás hírt.
Kolléganőimtől kaptam egy meseszép, hatalmas Mikulásvirágot, egy édes bögrét és egy szuper, finom, meleg, puha mamuszt :-)
Sára, édesem pedig meglepett a sapkával, amit a hétvégén próbálgattam és mutattam már nektek :-) lehet, hogy a végén még sapkát fogok hordani? :-)
Nagyon köszönöm a sok köszöntést, amit a FB-on és sms-ben kaptam, igen-igen jól estek a lelkemnek!
És bár a hóesés elmaradt, amit megrendeltem, szépséges napom volt! :-) Most megyek és összebújok a kislányommal a meleg takaró alatt és mandarinnal kúrálom magam :-)
Szép álmokat nektek!



                                                              Sapkában, mamuszban :-)




                                                                 Katától a csodás Amarylisz :-)

2 megjegyzés:

  1. Veled örülök a jó hírnek!!!
    És Sárának gratula, mert szerintem is ez az usánka nagyon jól áll neked!
    A meleg mamusz is praktikus, a mikuvirág gyönyörű!
    Így kell ezt!!!
    :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

    VálaszTörlés