2013. december 3., kedd

Újra az irodában

2012. december 3. hétfő



Ma mentem először az irodába majdnem 1 hónap után. Fura volt. Megpróbálok fél napokra bejárni és délután meg intézni, amiket még kell (fogorvos…stb). Elfáradtam, de nem sokkal jobban, mint itthon. Nem volt túl sok munka, de első napra elég volt. Kineziológusnál nagyon jó volt, mindig elképesztő dolgokat mond.
Mellem fájdogál, feszít. Csinálgatom a gyógytornát, de elég nehezen veszem rá magam :-( a bőröm a felkaromon még mindig elég érzéketlen, bár mintha egy ici picit javulna…a nyirokér még mindig nagyon fáj, próbálom sokat mozgatni, tornáztatni a karom. A sebemet még mindig nem láttam és még nem is akarom, úgy érzem, bár már le lehetne venni a kötést és úgy tusolni és utána visszaragasztani….még nem vettem rá magam…nem tudom, hogy ez normális vagy sem, én így működöm. Slussz – passz. A hónom alja is érzéketlen, ezért oda sem merek nyúlni, ez nem túl jó, mert így rendesen mosakodni sem lehet és borotválkozni sem…. :-( ez mind eléggé frusztrál…remélem, hamarosan javulni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
21.00 óra, lassan lefekszem, mert álmos vagyok.

(részlet a naplómból)

2013. december 3. Közepesen aludtam, náthám és a hőhullámok tomboltak felváltva éjszaka :-) Hurrá! De süt a nap, úgyhogy nagy bajom nem lehet :-) 8-ra mentem a Lilihez gyógytornára, kicsit tornáztunk, aztán finoman megkezelt, úgyhogy máris jobb a hátam, ami be volt állva a nyakammal együtt! CSODA keze van!!! :-) Utána beugrottam egy kv-ra a Marosba, és onnan az irodába. Dolgozgattam, este pedig elmentünk moziba a barátnőimmel és megnéztünk egy jó kis limonádét :-) Szuper este volt! 


                                                     Egy kis vidámság a nyári teraszomról

2 megjegyzés:

  1. Jó volt a film, bár nehéz felfogni, ha az EmberLánya Középkorúvá válik - nekem nehéz szembesülés volt- de a film klassz volt.
    És olyan voltál, mintha NEM történt volna semmi sem!
    ez AZ!
    Hajrááá!
    Drukk-drukk

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy eljöttél!!!! :-)
    Szerintem a legszebb korban vagyunk, érett, csinos, független nők vagyunk, sok hasznos tapasztalattal a hátunk mögött :-) előttünk az ÉLET!!!!! :-)

    VálaszTörlés