2013. november 12., kedd

A döntés

2012. november 12. hétfő

Itthonról dolgozom, mert megfáztam kicsit, kapkodom az ezres C vitamint, hogy ne legyek betegebb. Tiszta görcs a gyomrom, hívjanak már, derüljön már ki, hogy mi lesz!!!!!! Ez a várakozás megőrjít! Napközben el kell mennem még a gerincemmel is kontrollra, mert ugye márciusban azt operálták a sérvem miatt. Kaptam 6 db kedves titán csavart a gerincembe :-) itt legalább minden rendben van! 
Még mindig semmi…..szétesz az ideg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Hívjanak már, mondják az ítéletet!!!!!!! 
CSAK legyen már valami!!!!!! 
Beszélek Sára barátjának édesanyjával, a segítségét kérem a következő napokhoz, hónapokhoz. Kedves és biztosít a támogatásáról! Elmegyek a Sáráért a suliba….hívjanak máááár!!!!!! 
Nem bírom tovább, félve írok egy sms- az orvosnak. Beülünk a Marosba, eszünk (legalábbis a Sára, nekem nem csúszik le egy falat sem), közben német házit írunk, beszélgetünk és...
VÉGRE kiírja a telefonom, az orvos nevét. Gyomrom már csak borsónyi, jöjjön, aminek jönnie kell. És akkor ott kimondja a jó hírt. Operációval kezdünk, és úgy tűnik, hogy a kis rohadék nem akar továbbmenni a testemben (van egy százalékos szám, ami azt mutatja, hogy mennyire akar továbbmenni. Ez 14%-nál vészes, nekem ez 8%)!!!!!!!!!!! IGEN!!!! Huhhhhhhhhhhhhhh

Úgy örülök, mintha legalábbis ötösöm lenne a lottón. Megoperálnak, kis rohadékot kiveszik, mellemet  leveszik. 
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! Megkönnyebbülök, gombóc el a gyomromból. Sms hegyek a barátoknak!!!!!!!! Micit elviszem a pszichiáterhez, zokog, hogy nem akar bemenni. Nem. Be kell menni……láthatóan nyugodtan jön ki egy óra múlva.
Marcsi hív, hogy milyen homeopátiás bogyót adjak neki feszültségoldásra.!!!! Hálás vagyok érte!!!!! Petrus hív, nagyon jól esik a beszélgetés vele!!!!!!!!!!! :-)
Bea örömujjongással vár itthon!!!!!!!!!Ő érti az örömöm!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Buksival (keresztmamám Münchenből) skype-olok, holnap reggel jön, el sem hiszem!!!!! :-)

Ennyi jó hír egy napra! :-)
Sárával alszom el.

(részlet a naplómból)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése