2013. november 11., hétfő

Töltődés

2012. november 11. vasárnap

Tonival (barátnő, együtt vitorláztunk - vitorlázunk) lemegyünk Agárdra. Ez kell most nekem!
Zsombi megy vízre edzést tartani a gyerekeknek, kimegyek vele a motorossal. Nincs nagy meleg, de beöltözöm és élvezem, ahogy hasítjuk a vizet és végre nem gondolok a betegségre!!! Picit még a nap is kisüt a kedvemért :-) Hihetetlenül jól esik ez most a lelkemnek az elmúlt pár nap után! 
Később beszélgetünk a Zsombival (aki nekem, olyan, mint a testvérem), aki nagyon empatikus és kedves és elképesztő nyugalom árad belőle. Biztat és nyugtatgat. Jól esik!!!
Később a parton a Tonival is beszélgetünk, aki egyébként nem a szavak embere, de most kitesz magáért :-) 


Délután, mire hazaérek Eszter (6 éves korunk óta ismerjük egymást, és azóta barátnők vagyunk) lep meg a Kornél által készített Bajor libalevessel :-) mert, hogy ugye Márton nap van. Isteni finom és jól esik a törődése!!! Beszélgetünk, próbál lelket önteni belém. Később Marcsi (lányaink egy bölcsibe és oviba jártak, azóta barátnők vagyunk) toppan be és vele is jót beszélgetünk! És ami a legfontosabb, beszél a Sárával, neki nyílik meg egyedül igazán. Igyekszik Őt is megnyugtatni, hogy minden rendben lesz. (Marcsinak igen közeli tapasztalatai vannak sajnos a daganatos betegséggel). 
Este összebújunk a Sárával és együtt alszunk. Mindkettőnknek erre van szüksége. Jól esik a közelsége!!!

(részlet a naplómból)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése