2013. november 18., hétfő

1-el jobban


2012. november 18. vasárnap

06.00 hőmérőzés. Ez a mániájuk, hogy ilyen korán fölébresztenek, aztán jó sokáig semmi. Vizit az csak 9-10 körül van. Ezért tényleg érdemes fölverni az embert a legjobb álmából (persze ennek az igazi oka az az, hogy az éjszakás nővérnek lázat kell mérnie, mielőtt elmegy és átadja a stafétát). Mert, hogy ma kivételesen (végre először) egész jól aludtam :-) 07.00 Bea hoz finom kv-t kiülünk a vadszőlősbe, a kertbe, beszélgetünk, kvzunk. 
Miután elmegy, visszajövök a lakosztályomba, és leülök az asztalhoz írni, közben zenét hallgatok :-). Jól esik ülni végre és gépelni, lassan visszatérni a normál életbe. 


Ma megint 1-el jobban vagyok, bár még mindig feszül az egész bal oldalam. Nem baj, nem siettetem a dolgokat, megy minden a maga útján a terv szerint. Igazi, szürke novemberi idő van, de egy szavunk sem lehet, mert nincsen hideg. Simán eshetne is akár már a hó ilyenkor.
Később a Buksi érkezik és az Eszter, lemegyünk a kertbe és újabb fotókat készítünk, közben pedig jókat nevetünk. Ezen talán többen megrökönyödnek, de nem baj, a lényeg, hogy mi értjük és jól esik.
Ebéd után aludtam kicsit, mert eléggé elfáradtam az egész délelőtti talpon levéstől. Szép, mondhatom :-)
Sárára és Péterre ébredek, helyesek, beszélgetünk, Sára a kezembe nyom egy papírt, amit a család rajzolt nekem, mindenki aláírásával. Nagyon jól esik a lelkemnek!!! :-)
Este még Ádám és Petra futnak be, beszélgetünk, nevetgélünk, szórakoznak a szomszéd ággyal, mert az elektromos és minden részt külön lehet állítani rajta. Persze az enyém nem ilyen modern, az kőkorszaki és az ágy végében lévén kurblival lehet állítani. Ma éppen annyi erő sem volt, hogy lemásszak és lekurblizzam a fejtámlát. 
Mai napi összegzés este 8-kor: jól vagyok, délután fájt jobban, de kértem gyógyszert és most jól érzem magam :-) (ez annyit tesz pontosan, hogy iszonyatosan feszül az egész bal oldalam, hol a mellem, hol alatta, hol pedig inkább hátul. Nehezemre esik fekvésből fölülni, nem tudom rendesen kihúzni magam még és nem nagyon tudom mozgatni a bal karom). 
Mai napi jó hír: Zoli barátom ma félmaratont futott 2:14:02 alatt (amit nekem ajánlott). :-) Mivel fogalmam sincs, sem a maratonról, sem a félmaratonról, sem az időkről, ezért kételkedés nélkül elhiszem, hogy ez szuper idő és nagyon büszke vagyok rá és nagyon jól esik, hogy kicsit értem is futott!!!!!!!!!!!!!! :-)

(részlet a naplómból)


                                                                           Eszterrel

6 megjegyzés:

  1. Le a kalpal elötted! Nagyon ügyesen csináltad és csinálod!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a kedves szavakat!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó, hogy volt erőd naplót írni, amit most megosztasz velünk.
    Köszönjük!
    Csak olvaslak és olvaslak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! Mindig is szerettem írni és a betegség első napján teljesen automatikusan kezdtem el írni, egyszerűen csak jött és nem bánom, hogy így tettem :-)

      Törlés
  4. Ebben a képben minden benne van..elsősorban az a mindent felülmúló szeretet, ami összeköt minket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz! A címe pedig: Szavak helyett lehetne. Ez az egyik legszebb fotó az elmúlt 1 évből!!!

      Törlés