2013. november 30., szombat

Első töltés

2012. november 30. péntek


08.00 váll gyógytorna Lilivel. Pont 1 hónappal ezelőtt voltam nála utoljára. Beszámoltam a történtekről és a jelenlegi helyzetről. Megkezelt kicsit, óvatosan, ami hihetetlenül jól esett!!!! Leginkább a lelkemnek a testemen keresztül! Aztán fölhívtuk a Zsuzsát (mell gyógytornász) és átbeszélték a kis speciális esetemet és rehabilitációmat. Így azért nyugodtabb vagyok, hogy a két szakember egyeztetett. Torna után vásároltam,  aztán haza. 11.00 konferencia beszélgetésem volt munkaügyben a svájci irodával. Jól eltelt az idő, nem volt időm pihenni, mert aztán indultam a kórházba. 15.30 Eszterrel ott találkoztunk. Eléggé tartottam az első töltéstől, de be kell látnom, hogy ez tényleg nem volt vészes. Most kicsit jobban feszül, de bírható. A töltés amúgy vicces volt, mert bent volt még egy doki, aki fotózta végig, mert készül valami könyv és ahhoz kell illusztrációnak. Még a végén hírös lesz a bal mellem :-) A töltés úgy zajlik, hogy van egy kis kütyü, ami mágneses, azzal bemérik, hogy hol van a szelep a mellemben, és elkezdik befecskendezni a sóoldatot (90 ml). Mindent összevetve, inkább mókás volt, mint fájdalmas :-) Szerencsére!!!!!

Jövő pénteken megyek megint töltésre és akkor derül ki, hogy mikor kezdődik a kemoterápia. Iszonyatosan elfáradtam a mai napban, szinte egész nap talpon voltam.  

(részlet a naplómból)


                                                                  Ilyen az expander, ami a mellemben van


                                                                                              Töltés

2013. november 30. 

Sokáig lustálkodtam ma, aztán erőt vette magamon, kitakarítottam és elmentünk vásárolni a Sárával. Úgy döntöttünk, ma nem főzünk, elmentünk és ettünk egy isteni pizzat :-)
Délután pedig bementünk a Vörösmarty térre az Adventi vásárra. Tavaly valahogy elmaradt :-( Körbesétáltunk, mindent jól megcsodáltunk, vettünk fincsi mézet és ittunk egy jó kis forró csokit :-)
Szakítsatok ti is időt erre és menjetek el!!!





                                          Hogy állhat valakinek ennyire rosszul a sapka? :-(
                                    Hiába próbálkozom, még nem sikerült olyat találni, ami jól állna.

2 megjegyzés:

  1. A sapik egyébként innen nézve szerintem jól állnak neked!
    A "feltöltés"-ről a képe elég elrettentő és nehéz elhinni, hogy nem fáj.
    Gyógyulj meg minél hamarabb!

    VálaszTörlés
  2. Ó, köszönöm! A Sárától megkaptam a középsőt ma reggel névnapomra :-) egy biztos, iszonyú jó meleg! :-)
    A töltés inkább csak kellemetlen és persze nem jó látvány!!! :-(
    puszi

    VálaszTörlés